Reviews

Tevreden klant
= tevreden makelaar

Wanneer mensen gelukkig thuiskomen en de verkoper of verhuurder tevreden terugblikt, dan is mijn missie geslaagd. Want blije gezichten aan beide kanten van de tafel, daar doe ik het voor! Lees hier wat klanten over mijn persoonlijke service vertellen.

Jelle met bord "te koop"
 • Prachtkerel , rustig kalm , vriendelijk , plezier om mee samen te werken . Afspraken worden nageleefd en staat altijd klaar als ge iets vraagt . Alles gebeurt correct zoals afgesproken.

  Luc
 • woning met bord te koop

  Uiteraard zijn wij ook heel tevreden met het resultaat. De verkoop is vrij vlot verlopen, max. 2 weken. Langer mocht het niet duren want jouw bord hield het niet vol 😊

  Opmerkingen of verbeterpunten hebben we niet. De communicatie verliep vlot. Je was altijd bereikbaar.

  - Magda
 • verkocht

  Supervriendelijk, makkelijk bereikbaar, efficiënte en vlotte communicatie. Meer moet dat niet zijn.

  - Stefan
 • Woning verkocht

  Zeer tevreden over de samenwerking Jelle, alles prima verlopen, zoals wij het als koper wensen.

  Perfect werk, bedankt.

  - Mathias
 • Appartement verkocht

  Uiteraard zijn we zeker tevreden met uw humane manier van de mensen te benaderen,wat niet van elke makelaar gezegd kan worden...Je hebt ons goed op de hoogte gehouden en waren ook gerust in de goede afloop door uw kalme manier van werken.Het was ook voor jou niet evident om telkens die verplaatsing te maken,waarvoor onze dank.

  Bedankt en succes verder.

  - Lieven
 • Bedankt voor alles. Wij zijn tevreden over uw werkwijze en de opvolging van alles.

  - Piet
 • Woning

  Woning gekocht via Jelle. Alles verliep zeer vlot, zeer goede advies en uitleg gekregen! wij waren zeer tevreden!

  - Dorian
 • "Wij kochten onze woning aan via Jelle. De samenwerking verliep uitermate vlot. Iedere vraag werd zeer snel en uitgebreid beantwoord. Wij raden Vastgoed & Advies Rutsaert zeker en vast aan! Jelle weet duidelijk waar hij mee bezig is."

  - Janne
 • Woning met bord en sticker "verkocht"

  "Wij waren super tevreden i.v.m.de verkoop van onze huizen.Je was er altijd voor ons :kwa telefonisch, op kantoor, ook bij ons thuis. Altijd goede raad, je weet van aanpakken. Een dikke welverdiende pluim voor jou.Verder nog heel veel succes met je vastgoed en jouw NIEUW kantoor."

  - Linda
 • “Uitstekende dienstverlening. Steeds bereid om tot het uiterste te gaan voor de klant. Bezoeken op zondag, telefonische updates, correcte dossiersamenstelling: Jelle staat er allemaal persoonlijk garant voor. Ik kan hem enkel aanbevelen!”

  - Stijn
 • Foto kopers voor woning

  “Wij kochten via Jelle onze nieuwe woning aan in Deinze. Wij waren heel tevreden over jouw dienstverlening. Alles liep vlot, afspraken werden gehouden, communicatie verliep vloeiend. Helemaal geen opmerkingen!”

  - Sarah
 • Woning met sticker verhuurd

  “Bedankt voor de goede opvolging van mijn dossier. Ik kan enkel maar positieve feedback geven. Ik vond het een aangename, professionele samenwerking. De opvolging van mijn dossier kon volgens mij niet beter verlopen, zeker als je weet dat er amper een drietal weken zat tussen ons eerste contact en het ondertekenen van het huurcontract. Ook de partijen waarmee je werkt zijn op en top professioneel en geven mij als verhuurder toch wel een geruststellend gevoel.”

  - Pieter
 • Bord met sticker "verkocht"

  “Na een voorafgaandelijke vraag om zonder verbintenis mijn woning te schatten heb ik besloten om met Jelle in zee te gaan betreffende de verkoop. Het moet gezegd: Jelle weet van aanpakken. Vooral in de papierwinkel is hij een echte krak. Op een ik en een gij waren alle documenten in zijn bezit en kon de verkoop starten. Mooie foto's op de website en een opvallend plakkaat langs de gewestweg gaven als resultaat dat er niet meer dan een week nodig was om de geschikte koper te mogen verwelkomen. Het compromis opgemaakt en de zaak was beklonken. Vooral de mogelijkheid om als klant een ruime inspraak en aanbreng te kunnen doen maakt hem zeker tot DE makelaar waarmee ook jouw eigendom te gelde kan gemaakt worden. Daarenboven kan je zelf kiezen uit drie mogelijke spontaan aangeboden dienstverleningen. Conclusie (en dit in uw eigen belang): Eigendom verkopen, eerst bij Jelle aanlopen!!”

  - Yvan
 • “Zeer tevreden over de samenwerking met Jelle voor de verkoop van onze woning. Met zijn snelle, professionele en duidelijke communicatie helpt hij je de bomen door het vastgoed-bos te zien. Bedankt voor de goeie raad en veel succes verder!”

  - Jens